Monday, April 25, 2011

Inviato sessione introduttiva

Assalamualaikum... Hai uolls...

testing..testing.. hehehe.. owang ber"fesbuk" shaye pun nak jugak ber"fesbuk".. owang ber"blog" shaye pun nak jugak ber"blog" heh itu la dia... mau ikut peredaran zaman... agak2nye reti ker shaye nie nak ber"blog" kan.. hantam sajalah... 
Mesti uolls tertanya2 apelah pelik sangat tajuk tittle nie, lain benor bunyinya... hehehe...
"Inviato sessione introduttiva" bermaksud "salam sessi perkenalan" ok skrang moh ler kita berkenalan yea kawan2.. ermm nama shaye Ryna.. shaye dah kawin dah.. anak baru sorang.. shaye berasal dari Klang, Selangor.. tapi menetap di Kota Kinabalu.. jauh seh dari family... apa nak buatkan.. janji hidup kita nie happy... betul x???  
hah ni la dia happy family... yang baju putih tu husband terchenta shaye, en. Helmi, n baju pink shaye larh kan pn. ryna n yang cute n chomel tue anak kesayangan kami en. Muhammad Adam Lutfi..

Okeh larh kawan2 yang dikasihi, shaye nak undur diri dulu, esok lusa atau lain hari shaye updet blog lagi k.. insyaAllah ada kesinambungan perkenalan kita part 2... rasa2nya banyak yang nak dikongsikan... hehehe... papai uolls... 

2 comments:

  1. biasa la tu .. saya pun mcm tu juga x nak kalah .. nak juga smua ada .. hahahhah .. :D

    ReplyDelete
  2. hehe.. kita ikut peredaran zamankan.. ;) jgn ketinggalan... hihihi...

    ReplyDelete