Wednesday, April 27, 2011

PeRkeNaLaN ParT 2

Hai uolls Assalamualaikum..

Huh jenuh gaks yer mau bikin blog nih.. fenin dah ana... apa pun uolls harinie shaye mau share dengan uolls kisah family shaye..
Ni picture masa shaye kawen dalam 2 thn yang lepas... Yang berbaju melayu serba putih tu my Dad, yang tengah2 tu my mother in-law, yang belah husband shaye tu my Mom... father in-law shaye xde ms nie.. dia kerja... 

Ni pula adik beradik shaye.. shaye yg 1st, 2nd yang berdiri sblh husband shaye tu, 3rd yang duduk depan shaye tu, 4th yang berdiri sebelah shaye, 5th yang duduk depan husband shaye tu and last, girl sorang tuh... ok lah xdela ramai sgt kan... hehehe...

Ok uolls... next time kita sambung lagi yea.. nantikan celita seterusnya dari shaye... papai uolls... Assalamualaikum...




No comments:

Post a Comment