Sunday, May 22, 2011

NuR KaSih tHe mOvIe

Assalamualaikum..

Hai.. korang dah tengok filem Nur Kasih The Movie..? kalau belum apa lagi pergilah tengok.. memang da'best sangat, xrugi beli tiket mahal2.. hihi.. yang pasti jangan lupa standby tissue k.. kompem nangis.. jalan cerita yang bagus penuh penghayatan dan sesiapa saja yang menontonnya pasti akan tersentuh hati.. waarrrggghhh panjang intro... :)
Shaye dah tengok citer nie dengan en hubby dan en Adam, anak shaye.. kami tengok ber'3 midnight kelmarin.. nak wat camne nie je masa en hubby free n sesuai g menonton wayang.. so far, nie 2nd time kami ber'3 tengok wayang midnight.. Alhamdulillah sepanjang tengok wayang, en Adam cOol n spOrting, rilex atas riba ayahnya sambil peluk teddybear bucuk dia.. hihihi.. maybe dia dengar namanya disebut berkali2 dalam cerita Nur Kasih The Movie... "Adam".. hehe.. 
X leh nak story panjang cerita Nur Kasih, nanti dah tak seprise bagi yang belum menontonnya lagi.. apa yang bley shaye ckp, cerita nie memang best, dari mula sampai akhir cerita shaye xdapat tahan rasa sedey kerana cerita nie menyentuh hati, dan shaye dapat menjiwai watak2 dalam Nur Kasih.. so shaye bagi 5 stars.. :) x sabar nak tunggu DVD Nur Kasih The Movie pula.. Daa..uolls..

No comments:

Post a Comment