Wednesday, May 4, 2011

Sandwich Sardin Cheese

Assalamualaikum.. 
Hai uolls.. rasanya macam dah lama x updet blog.. bizzy sikit la sejak kebelakangan nie.. apa pun shaye ade sajian yang nak dikongsikan bersama.. 

Hah nie dia, sandwich sardin cheese yang baru shaye buat untuk en. Hubby shaye.. shaye buat x banyak sangat dalam 8 keping jek.. itu pun sudah cukup mengenyangkan.. amacam menarik x rupanyer sandwich ciptaan shaye nih.. hehehe… I like cheese.. uolls pun leh mencoba kalau mau makan sandwich sardin cheese nih.. 
try la coba buat.. pasti sedap.. 

Ni pic shaye zoom mau kasi nampak dengan jelas... ;)

Nie shaye buat cara shaye.. kalau uolls ada idea yang lebih kreatif n menarik lagi, leh la kita share2 yea.. 

Jomz try resepi sandwich nie.. 
Bahan2:-
~  Sardin
~  Roti Gardenia
~  Planta
~  Bawang besar (dipotong dadu)
~  Cili padi (potong kecik2)
~  Cheese

Cara2:-
~  Mula2 hancurkan sardin (guna garfu)
~ Gaulkan sardin, bawang besar yang dipotong dadu dan cili padi yang telah dipotong kecik2
~ Kemudian ambil roti gardenia tu sapukan planta pastu letaklah sardin tadi yang dah digaul (ikut suka hati banyak mana mahu letak sardin tu kat roti)
~ Last sekali taburkan cheese atas roti sardin tadi dan bakar…

Simple jek.. Selamat mencoba!! Papai uolls…


No comments:

Post a Comment