Wednesday, June 29, 2011

jOM HeBoH di StAdiUm LikAS

Assalamualikum u'olls..

huhh sowri lambat post entri yang latest.. teda mood la mau berblog... baru-baru nie kan ada jom heboh di stadium Likas.. sempat jugak la pergi sana jalan-jalan tengok apa yang ada & apa yang best sangat.. yang peting cuaca amat la baik & panas terik.. boleh rentung dibuatnya.. :) 

kat sana x banyak sangat booth, macam buat jom heboh kat sabah ni  just wat syarat jek.. hehe.. cian.. kalau nak bandingkan jom heboh kat bukit jalil, wOww!!! gempaq.. xtau la dah brapa tahun jom heboh nie diadakan dibuat serata Malaysia, kat stadium Likas nie kira 2nd time.. 1st time kat bukit jalil.. actually shaye x suka tempat yang bersesak2 nie lagi panas.. huhhh.... rimas!!! dengan parking full lagi menapak mau jalan.. xde la jawabnyer... 

kat jom heboh sini aritu, shaye xbeli banyak barang pown.. 1st sebab orang ramai berhimpit2 2nd anak shaye si Adam xmo langsung jalan.. mengada2 nak berdukung jek.. lenguh tangan dibuatnyer.. shaye cuma sempat beli yang ini sajalah...  dalam ati macam 2 mau beli.. tapi apakan daya tak de tukang pegang barang..
g jom heboh pown shaye ber'3 jek dengan member.. kami memasing xbawa hubby... hubby shaye keje time tue, yang hubby member laks bertugas di booth PDRM.. jadi jalan sendri la.. kami terjah semua booth, jenguk2 xtvt selebriti  & artis.. sempat la jumpa n tengok artis dari dekat.. macam Daim, Botak (Juvana) encem weyhh... pastu kamarudin mape dengan pengulas sukan (sape tah nama dia), hos 999 hazlin kot nama dia.. hehe.. maria tunku sabri, aidit marcelo, ziana (ni sume kat pentas) pastu pelakon Keranamu Laila (cun gilerr) nabila huda, azura WHI, errr ramai la.. tapi xde la nak minta signature & autograph yea.. xkuasa mak!!! hahaha... 
hari ahad lagi ramai artis, fasha sendat.. hihihih zizan raja lawak, ucop wilcha.. err sape lg ek.. tapi ramai la... :)))) hehe.. k la.. no idea la.. chaww dulu la... hahaxxx.. daaa...





No comments:

Post a Comment