Wednesday, June 29, 2011

mAkAn LaGiiii... nEw plaCE

haiiii u'olls..

sejak kebelakangan nie, asik laa makan luar.. tu memang shaye suka.. yela boring hari2 masak sampai dah xtaw nak masak ape n nak makan ape.. shaye xsuka masak yang renyah2 nie.. shaye suka masak yang simple2 jek.. lagi 1 tekak nie nak makan yang sedap jek..

baru2 nie en hubby ajak makan kat restoran baru.. kat Hobour City, KK.. Sala Thai Restaurant.. ermmm sedap...  tempatnye pown menarik. ada 2 pilihan.. bole makan kat dalam room ber-aircond n open air.. menu dia pown banyak rasa-rasanya lebih dari 15 jenis menu/lauk.. towk b.fast ada menu tersendiri, lunch time pula ada nasi kerabu, nasi dagang n nasi putih.. lauknye hampir kesemuanya panas2 belaka.. and dinner just goreng2 je.. 1st time kami try nasi dagang.. ermm sedap.. n harganya pown amatla murah.. kini dah 3rd time shaye g makan sana dalam masa seminggu.. hahaha... 
lunch- menu en hubby, nasi dagang+ikan keli cili+sayur+sambal belacan, ulam+rendang daging
lunch-kari daging+sambal sotong+hati+jantung+paru goreng kicap
dinner- nasi goreng udang
add on tom yam seafood.. sedap+pedas

air longan + chocolate shakes

add on telur dadar (macam xmenarik jek) :p
untuk lunch aritu just kena rm21.00 je.. 2nd time dinner laks rm23.00 je.. 3rd time makan lunch dengan member lepas balik dari jom heboh... sowri x post sbb xde pitcha.. hehe...

k uollss daaa... have a nice day :)))



























No comments:

Post a Comment