Saturday, June 11, 2011

sEpeTanG d'TanJuNG ARu..

Haii uolls... 

semalam 10/6/2011 - 1630pm lepak kat 2nd Beach, Tanjung Aru.. 2x Jumaat berturut2 datang sini lepak.. huhuhu bestnyer angin laut.. rasa macam nak buat buaian je tido kat tepi pantai... ermm last week lepak ber'2 dengan en Adam itu pown dia takut2 je main air, nak pijak pasir tepi pantai pown dia takut.. nak dukung saja.. ini kali haaa... and semalam lepak ber'3.. hihi..

actually, boring la asyik dowk rumah jek.. so, bangun je en hubby dari tido terus cakap "jom kita g 2nd beach lepak sana" hahaha.. nasebmu la yea en hubby.. tiada rehat2 bagimu.. :p 
seronok petang tu, bersantai kami 3 beranak.. hahaha.. dengan angin sepoi2 bahasa ombak memukul pantai.. cewahhh ayat skema beb.. en Adam berani jugak main air dipersisiran pantai setelah beliau berumur 1tahun 3bulan+ termasuk ibunya... kihkihkih.. lama beb xmain n xmandi air laut.. teringin gak.. :))))
next time nak ajak en hubby lepak kat Perdana Park lak.. lama x p sana buang masa... kahkahkah... k daa uoll's...

No comments:

Post a Comment