Tuesday, July 5, 2011

Ole-oLe daRi kampunG (kLaNG)

Assalamualaikum u'olls..

baru-baru nie kami ada dapat kiriman dari family di Klang, nak tahu apa dia yang kami dapat... jeng3.. my peberet nie... 
otak2 sedang dibako atas dapo gas... hehe..
otak2 selepas dibako... ini la hasilnya... sedap nie...
 my dad yang kirimkan.. huhu sedap... lama xmakan.. kalau tidak setiap kali balik je sana (klang) mesti beli 1-2 beg sekali beli (untuk makan beramai2 laa...) hehe.. peberet 1 family nie.. beli 1 beg je x cukup cuma ada 100 keping jek.. memang kami berhantu la makan otak2 nie.. sebab memang delicious sangat2!!!

kerepek ubi pedas... belom rasmi lagi.. sebab terlalu banyak stok makanan...

kerepek ubi...
kerepek nie kawan en hubby bagi.. dia datang Sabah kelmarin jadi dia yang bawakan otak2 kami tu kesini (KK) n kerepek nie dia bagi sebagai ole2 dari dia untuk kami... :))) ada jugak makanan ringan (kudapan) yang bole dimakan sambil2 tengok tv n duduk saja2... hihihi..

pape pown thank you laa my dad sebab kirimkan otak2 nie untuk cheq kat sini naa... nanti kalau raya nie cheq x balik klang, jangan lupa kirim kuih raya pulak k... hehe...

k daa u'olls.... have a nice day...

1 comment: