Monday, May 16, 2011

mOtHeR's dAy 4 Me

Assalamualaikum...

Hai uolls… huhu lama sudah x updet blog.. bizzy ler skang nih.. banyak kije pulok dah… uolls sihat ker? Hope uolls n fmly sihat walafiat… shaye sihat2 aje.. 

Aritu sempena mother’s day uolls sambut x? sambut kat rumah ker kat luar, makan2 dengan your moms tersayang n terchenta… shaye nie duk jauh merantau, jadi hanya wish kat tepon jek.. dengar suara my mom ceria jek, maknanye ok la tuh.. :-)

Tapi yang hepinyer, en suami belanja makan sempena mother’s day aritu.. dia ajak kuar n belanja makan lamb chop kat Grace Point.. wokeylah tuh kan.. atleast dia hengat gaks mau raikan hari ibu untuk shaye.. hehe maklum ler dah jadi ibu… :-)
x puas mkn ini lamb chop... huahuahua.. mau lg laaa...
nasi goreng belacan en hubby order... sedap jugak rsnya...

K lah uolls, nak ceciter itu jek.. hehe.. dari biorkan blog shaye nie sepi jek, baik shaye post entri baru kan.. kan .. bukan untuk syapa2 pown… untuk kita-kita aje.. :-) k papai uolls…