Saturday, June 11, 2011

SiTi DiALam FantaSi

Assalamuaikum.. Haii uoll's..

penah dengar n tengok x citer nie... citer kanak2 lama sudah nie kalau xsilap.. zaman shaye sekola lagi, rasa dah penah layann citer nie... dulu tayang kat Alam Ria cuti sekolah tv3.. yang nie shaye tengok kat tv1.. Dak siti nie pun shaye rasa dia dah besar panjang... =)
sowri yerk pitcha xjelas sbb guna hp cap ABC.. wakaka... pompuan nie dak siti tue..
saja bukak cerciter nie towk si Adam.. dari tengok cartoOn baik tengok yang cenggini... hehe.. Adam alwayz bangun pagi memang rajin mengemas.. kemas je yang dia rasa nampak bersepah.. hahaxxx.. ibunya lom ag kemas dia dah kemas dulu... huuu rajin anak ibu sowang nie.. ni yang bertambah kasih sayang nie... :)))
seb baik si Adam layan Siti DiAlam Fantasi nie.. dengan shaye sekali layannn gak.. best lak cerciter kanak2 nie.. wakaka...  okeh ar tu kan.. erat hubungan ibu dengan anak.. lakukan xtvt bersama... haihh... Daa uoll's...

sEpeTanG d'TanJuNG ARu..

Haii uolls... 

semalam 10/6/2011 - 1630pm lepak kat 2nd Beach, Tanjung Aru.. 2x Jumaat berturut2 datang sini lepak.. huhuhu bestnyer angin laut.. rasa macam nak buat buaian je tido kat tepi pantai... ermm last week lepak ber'2 dengan en Adam itu pown dia takut2 je main air, nak pijak pasir tepi pantai pown dia takut.. nak dukung saja.. ini kali haaa... and semalam lepak ber'3.. hihi..

actually, boring la asyik dowk rumah jek.. so, bangun je en hubby dari tido terus cakap "jom kita g 2nd beach lepak sana" hahaha.. nasebmu la yea en hubby.. tiada rehat2 bagimu.. :p 
seronok petang tu, bersantai kami 3 beranak.. hahaha.. dengan angin sepoi2 bahasa ombak memukul pantai.. cewahhh ayat skema beb.. en Adam berani jugak main air dipersisiran pantai setelah beliau berumur 1tahun 3bulan+ termasuk ibunya... kihkihkih.. lama beb xmain n xmandi air laut.. teringin gak.. :))))
next time nak ajak en hubby lepak kat Perdana Park lak.. lama x p sana buang masa... kahkahkah... k daa uoll's...

NaSi LeMaK kOpi O

Assalamualaikum.. Haiii uoll's..

Lamenye xupdet blog nie.. uikss... so, arinie bekpes ape?? jomm pekena nasi lemak dengan kopi o...sambil menonton rancangan Nasi Lemak Kopi O Tv9.. ngamm ar kan..
nasi lemak.. akhirnya jadi gak wat setelah beberapa kali buat jadi suam2 kuku jek.. wekekeke...

kopi O tenom... sedapp beb... kaww!!

lama deyh xwat nasi lemak.. so apa  lagi, bangun awal pagi n masak la ketung ketang kat dapo sensorang.. akhirnya ini hasilnya..
walau nasi lemak ku ini tak cukup korum, tiada ikan bilis, kacang goreng n timun tapi sambalnya terangkattt beb... hahaxxx....
oppss sorry yeh kalau pitcha xjelas sebab my henpon camera ~!@#$%^&* hihihi.. selamat menjamu selera...Daa...