Tuesday, July 5, 2011

uCapAn HarI LahiR

Assalamualaikum..

>>selamat hari lahir rina ucapkan.. 
>>rina doakan semoga abang dipanjangkan usia agar kita dapat terus hidup bersama-sama hingga keakhirnya.. 
>>rina berharap agar Allah memelihara abang didunia serta diakhirat kelak... serta diberi kesihatan yang baik supaya abang sentiasa dapat berdoa dan terus berdoa pada DIA agar diberi petunjuk dan keberkatan dalam kehidupan seharian kita serta dalam apa jua yang kita lakukan dan apa yang terbaik buat kita sekeluarga..
my hubby.. alwayz lev u.. tahap giler kentang... :)))
>>rina akan berdoa supaya kita terus cekal dan tabah mengharungi apa saja dugaan dan rintangan dihadapan kita.. mudah-mudahan DIA memberi seribu nikmat dan rahmat kepada kita serta dimurahkan rezeki yang berlipat ganda dalam apa jua yang abang lakukan... insyaAllah DIA sentiasa bersama kita... Amiin...
kita sentiasa bersama dalam suka duka dan akan harunginya bersama.. berserah pada NYA..
>>Sempena Birthday abang nie, rina tak ada apa yang istimewa yang nak rina berikan pada abang.. hanya rina dapat belikan sebuah NOvel yang abang minat untuk membacanya... (selebihnya lagi 3 nOvel tu abang belilah sendiri... kehkehkeh) 
hanya sebuah buku untuk kamu en hubby, selagi kamu membacanya selagi itulah pahala ku berjalan...

buku yang en hubby teringin n akan membelinya kerana minat tentang perjuangan islam...


Ole-oLe daRi kampunG (kLaNG)

Assalamualaikum u'olls..

baru-baru nie kami ada dapat kiriman dari family di Klang, nak tahu apa dia yang kami dapat... jeng3.. my peberet nie... 
otak2 sedang dibako atas dapo gas... hehe..
otak2 selepas dibako... ini la hasilnya... sedap nie...
 my dad yang kirimkan.. huhu sedap... lama xmakan.. kalau tidak setiap kali balik je sana (klang) mesti beli 1-2 beg sekali beli (untuk makan beramai2 laa...) hehe.. peberet 1 family nie.. beli 1 beg je x cukup cuma ada 100 keping jek.. memang kami berhantu la makan otak2 nie.. sebab memang delicious sangat2!!!

kerepek ubi pedas... belom rasmi lagi.. sebab terlalu banyak stok makanan...

kerepek ubi...
kerepek nie kawan en hubby bagi.. dia datang Sabah kelmarin jadi dia yang bawakan otak2 kami tu kesini (KK) n kerepek nie dia bagi sebagai ole2 dari dia untuk kami... :))) ada jugak makanan ringan (kudapan) yang bole dimakan sambil2 tengok tv n duduk saja2... hihihi..

pape pown thank you laa my dad sebab kirimkan otak2 nie untuk cheq kat sini naa... nanti kalau raya nie cheq x balik klang, jangan lupa kirim kuih raya pulak k... hehe...

k daa u'olls.... have a nice day...